Utstilling

Her er det fortsatt så mye snø, at kommunen har innført ekstraordinær båndtvang, så har ikke blitt noen flere turer i skogen.

Vi har derimot meldt Balder på utstilling i sørlandshallen 15-16mars, og Balder skal i ringen 16mars. Så nå er det hardtrening for å få han klar til dette. Vi trener på å få han til å stå riktig, og fokusere. Jeg er veldig spent på hvordan det skal gå når det blir så masse hunder og mennesker rundt han, for han er veldig ivrig av seg når han ser andre mennesker og dyr. Håper han roer seg ned litt etter en liten stund med mye nye inntrykk.

Image

Balder i utstillingspositur, jeg syns han er veldig fin da. Se bort ifra hesterumpa i bakgrunnen 😛 Om han står sånn på utstilling så tror jeg det skal gå bra. Om noen har noen kommentar til hva dommerene vil se på av positive og negative ting med han, så setter jeg pris på kommentarer om det 🙂

 

Jeg må innrømme at vi ikke har vært helt konsekvente med å lære han å ikke dra, men vi har nå bestemt oss for å være konsekvente med dette nå, for Balder er veldig glad i å dra. Så i dag var det full fokus på det under hele den lange turen, og da lar jeg han ikke snuse noe særlig heller, men han skal gå fint ved siden hele tiden. Merker at jeg er sår i hånda etter å dra han på plass hele tiden, men på slutten av turen gikk han veldig mye bedre, så jeg tror ikke det skal så mye til for at han blir mye bedre. 🙂

 

Image

Har også fått hundegodtet i posten, og foreløpig er jeg veldig fornøyd, det lukter litt som beef jerky. Vi har også en tibetansk spaniel her som fikk teste det først, og han ELSKET det. Etter han hadde fått første bit, og jeg gikk for å hente neste i posen, så holdt øynene på å dette ut av hue på han 😛 Balder synes også dette var utrolig godt, og det kom godt med på turen i dag som ros når han gikk fint ved siden av meg.

Legger ved noen bilder til slutt

Image

Bronto og kjæresten min på en av turene våre til graamannen.

Image

Balder som liten etter en slitsom dag.

Image

Balder i sommer, ikke store hunden 🙂

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s