Harehegn og snø

Image

I går bestilte jeg meg en tur i harehegn, borte i Grimstad. Har lyst å se hvordan Balder reagerer på møte med en hare, og her vet jeg jo da at det er hare. Har også lyst at han skal få se hva vilt er, og hvor gøy det er. Dette gleder jeg meg til, men det er nå meldt MYE snø, så turen står nå i fare for å gå i vasken. Sånn som det er nå, er det perfekt mengde snø, men det skal snø tett de neste dagene i følge værvarslerne. Håper vi slipper unna det.

Image

Bilde hentet fra http://www.morguefile.com/archive/#/?q=hare&sort=pop&photo_lib=morgueFile

Balder er kommet litt i trassalder, og elsker å stikke av, og løpe rundt når han blir bedt om noe. Det er heldigvis ikke så fryktelig ille, og når vi bare bruker riktig stemme, så blir han god som gull igjen, og kommer. Trente også litt ekstra på at han skulle gå på plass, for han synes det er mye gøyere å dra i båndet, og snuse rundt. Med trening så gikk det til slutt veldig greit.

Dette er balders første ordentlige møte med snø, og han elsker snøen, han elsker å løpe rundt i den, og å spise den. Så da blir han ekstra ivrig på å løpe rundt, og jeg håper på en super dag i skogen på søndag. Videokamera, og ordentlig speilrefleks skal lades opp, så jeg kanskje får noen gode bilder, og film skal selvfølgelig lastes opp her.

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s