Fredag den 13.

Image

I dag er det fredag den 13. og for en dag det ble. Det var meldt regn, men det ble sol og skyfritt. Hadde eksamen igår, så tok meg dagen fri fra lesing og dro i skogen med Balder.

Vi kom oss til terrenget og begynte å gå innover, i dag hadde jeg tenkt å bevege meg mer i terrenget med Balder. Merket han var ivrig, så jeg slapp han og det var full fart, men han virket mer fokusert i dag enn de andre gangene. Etter å ha virret litt i nærheten av meg, så fant han no spennende og forsvant ut av syne. Han fulgte målrettet, og han forsvant ut på de vanlige 200+ meterene, før han kom tilbake. Da han kom tilbake ble det mye skryt, og vi gikk videre mot der han kom fra. Da fortsatte han i full fart mot der han kom fra, og jeg fulgte rolig etter. Når han forsvant ut av syne, så stoppet jeg opp der han så meg sist, men han ble ikke lenge borte fra meg nå, og jeg nærmet meg sakte der han snudde sist gang.

Image

Etter at vi var kommet ganske nærme forsvant han på nytt i den retningen, og han forsvant for ut på 200 meter igjen, men denne gangen fortsatte han, og i løpet av kort tid var han ute på 350-400 meter. Jeg merket at denne gangen var det no annerledes, og jeg hørte noen små boff i den retningen. Hjertet mitt hoppet, og jeg ble superglad. Balder fortsatte bort fra meg, og svingte i en svak venstresving. Denne gangen forsvant han rundt 750 meter bort fra meg, før han snudde og kom tilbake til meg. Dere kan tro han fikk mye kos og skryt når han kom logrende tilbake til meg, dette er på topplista over mine stolteste øyeblikk! Jeg regner med han har støkt et rådyr som han har fulgt til tap, og så snudd og kommet tilbake.

Vi fortsatte videre mot der han hadde løpt, og han forsvant litt ut til sidene, men virket ganske sliten nå, og etter at vi hadde gått et stykke mot der, var det mer at han bare gikk med meg. Så da bestemte jeg meg for å gå tilbake mot bilen, og han fulgte etter meg, men var sliten nå. Jeg bestemte meg for å ta en pause, og satte meg på stolsekken, da kom han fort bort til meg og hoppet opp i fanget mitt og la seg til.

Image

Skikkelig sliten hund.

Han fikk seg en 5-10minutters pause, og han var betydelig kvikkere da. Vi fikk videre mot bilen, og han søkte litt ut igjen, og han hadde noen turer ut på et par hundre meter fra meg, men ingen ny langtur.

Dette er til nå den gøyeste dagen jeg har hatt i skogen tror jeg, og jeg er så stolt av Balder i dag. Er ikke mange turene han har hatt i skogen, men han har hatt en veldig god utvikling. I dag ble det hele 11,3km, og han var helt utslitt når vi kom hjem. I natt kommer han til å sove godt.

Avslutter med litt bilder fra turen.

Image

Dette var spennende saker som måtte sjekkes

Image

Må få litt kos når han er flink

Image

Spennende med is

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s