Tur i skogen 10.november

Balder har siden vi fikk han fått mye sosialisering med andre hunder og mennesker, men på grunn av en skade i kneet har jeg ikke fått vært i skogen med han. Siden jeg er ivrig og har lyst å trene hunden, så fikk nok være nok, og jeg dro ut i skogen med hund og krykker den 10.november. Dette var første gang jeg skulle slippe Balder skikkelig i skogen, så jeg var spent på hvordan dette skulle gå, og hvordan Balder skulle reagere på dette.

Vi gikk inn i skogen med Balder i bånd, til der vi skulle slippe, og satt oss ned og slapp hunden. Han tok av med en gang, og spurtet frem og tilbake, og holdt seg hele tiden nær oss. Etter at han hadde løpt litt rundt oss, så roet han ned tempoet og begynte å snuse. Det tok ikke lang tid før han begynte å snuse seg langs sporet vi hadde gått innover, og han var fort rundt 150 meter unna oss. Jeg sendte kameraten min, til å gå mot bilen i tilfelle han skulle løpe ned til bilen. Forrige gang jeg hadde han løs i skogen så løp han til bilen. Jeg ble sittende igjen på samme plass og vente, og når han var rundt 200 meter unna, så stoppet han opp, og kom tilbake mot oss igjen. Han kom helt inn til meg igjen, og da fikk han en godbit, og han begynte å snuse litt rundt oss igjen. Han var da rundt 50 meter unna oss på det meste, og søkte rundt og snuste.

Etter at vi hadde sittet der en liten stund, så flyttet vi oss videre i terrenget, og satt oss ned igjen, og slapp hunden. Nå søkte Balder ut fra oss, og det virket som det var mye spennende lukter. Han var ute flere ganger, og kom inn igjen etter noen minutter for å se at vi fortsatt satt der. Når han kom inn, så fikk han skryt, og han løp fort ut igjen for å snuse.

Image

Balder som er inne og sjekker at vi fortsatt sitter der.

Når vi hadde vært ute en stund merket jeg at han begynte å bli sliten, så da koblet vi han og gikk tilbake til bilen. Det ble ca 6km på han i følge GPS’en, og jeg er veldig fornøyd med det. Denne turen gjorde han utrolig sliten og han sov utrolig godt etter dette. Det er helt klart at turen gjorde inntrykk på han. Målet mitt er å komme meg ut hvertfall en gang i uken, og jeg ser at dette er noe han syns er kjempegøy.

Image

Balder la seg rett til å sove når han kom inn.

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s