Fremgang og fin dag i skogen

17.november var det igjen tur ut i skogen med Balder, og jeg var spent på hvordan Balder ville reagere i dag. Merket fort at han skjønte hva som skulle skje, og han virket tryggere og roligere på det som skjedde. Da vi parkerte bilen og gikk ut, så lå det masse rådyrpels der etter at noen hadde skutt rådyr, og dette var interessant. Vi gikk oppover og fant oss en fin plass og sitte, og slapp Balder. Han dro med en gang ned mot bilen i stor fart, og denne gangen løp han helt ned til bilen, og det var nok rådyrpelsen som måtte sjekkes ut.

Etter at Balder hadde vært der en stund, så kom han opp igjen til oss. Etter å ha sjekket at vi satt der, så dro han ut en annen vei, og jeg så fort at han fant en lukt han syntes var spennende. Han var bestemt i hvor han skulle gå, og gikk med snuten i bakken og fulgte spor. Når han forsvant utenfor synsvidde så så jeg at han fulgte et spor, og gikk ganske direkte. Da han var ca 130 meter borte fra oss så stoppet han opp og sirkla rundt litt der borte. Etter han hadde vært borte rundt 5-10 minutter så kom han inn igjen til oss, og vi koblet han og gikk videre.

Denne gangen satt vi oss i en myrkant, og slapp på nytt. Han løp ut, og fant fort en lukt han syntes var spennende, og jeg så godt hvordan han jobbet med et bestemt spor. Han jobbet godt og var på rundt 150 meter borte fra oss, og på det meste var han borte 10 minutter.

Image

Jeg er superfornøyd med det Balder gjorde i dag, og etter 7,5 km var han utrolig sliten og viste tydelig at han ikke orket mer. (Se filmen)

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s