Et skritt frem og to tilbake

Lørdag 23.november var det igjen tur ut i skogen, og jeg hadde store forhåpninger for denne dagen, og gledet meg veldig. Det var fint være, med sol og vindstille, men det var rundt syv minusgrader da vi startet. Vi parkerte langs en grusvei og begynte å følge grusveien litt videre før vi gikk inn i skogen. Vi gikk et stykke inn i skogen og satte oss ned. Da vi slapp hunden så løp han litt frem og tilbake rundt oss, før han igjen stakk mot bilen. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med dette, men føler jeg ikke skal gjøre så mye med det enda mens han fortsatt holder på å finne ut hva han holder på med i skogen.

Etter en stund med snusing nede rundt bilen, så kom han opp igjen og snuste litt ut rundt oss, men ikke ute av synsfelt for oss. Der satt vi en stund til, før vi flytta oss videre. Da vi fant en ny fin plass, med fin plass for grilling av bål, så satt vi oss til. Vi slapp Balder, og han begynner å løpe litt frem og tilbake rundt oss, og kommer bort til oss for å få kos og oppmerksomhet. Da prøver vi å gjøre oss så kjedelige som mulig, så han heller skal søke ut, og prøve å finne noe spennende. Balder holder seg fortsatt rundt oss, og han er mer interesset i oss enn noe annet, men vi fortsetter å overse han så godt som mulig. Sånn fortsetter han i rundt 25min, og da bestemmer vi oss for at vi bare får fyre opp bålet, selv om det mest sannsynlig ikke kommer til å få han til å søke ut noe mer.

Det blir en kjempefin dag med bål, pølser og kakao, men hunden var ikke interessert i å søke på spor. På det meste på denne plassen var han 25 meter fra oss, og aldri så langt unna at vi ikke kunne se han. Etter at han hadde gitt opp å få den oppmerksomheten han ville ha, så gikk han å la seg under ei gran og bare venta på oss.

Siden jeg hadde så store forhåpninger for dagen, så ble jeg litt skuffet akkurat der og da, men jeg forstår også at det ikke bare kan gå fremover og være bra hver gang. Så jeg ser meg fornøyd med en fin dag i skogen med bål og hund. Så går jeg bare å gleder meg til neste dag i skogen.

Image

Balder er fryktelig interessert i hva vi holder på med

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s